willekeurige foto

News Nieuwtjes

Johan en Jolijn gaan trouwen

op een geheime locatie

Onderstaand is nieuws van een andere organisatie.

RSS Source

  Wij zijn wij ?

  Wij zijn een vrij grote familie - met als roots het Cuppens-huis in de Sint-Lambertuskerkstraat 13, Neeroeteren. (Voor verzamelaars en liefhebbers : dit mooie huis met uitgebreid perceel staat momenteel te koop - grijp NU Uw kans!). In de loop der tijden uitgezwermd over het hele land van Maaseik tot Brugge (neen, net niet Blankenberge gehaald).Vroeger vooral molenaars, maar nu ook edele beroepen zoals tandarts en meer ordinaire zoals programmeur.

  De mannen zijn koud en koppig - klagen onze vrouwen tegen elkaar op - kwestie van gespreksstof te hebben bij familiefeesten : enfin,heeeel moeilijke mensen. De enkele vrouwen die we rijk zijn, maken gelukkig veel goed : zij zijn schrander, teder en vol organisatie-talent. Enfin, zoals bijna alle vrouwen dus.

  U ziet dat wij dus niet enkel vrouwen weten te apprecieren, maar ook wijn, muziek en ja zelfs bier wordt niet versmaad (bijna een bierkoning in de familie gehad : dat verhaal kan U misschien binnenkort lezen van Koen!). Daarnaast zijn er nogal wat familieleden aktief in

  • sociale en politieke aangelegenheden

  • kulturele evenementen

  • literaire gezelschappen

  • televisie en toneel als akteer talenten

  • computer clubs

  • echtscheidingen

  Handige Harries zijn dan weer karig, maar gelukkig hebben we in de schoonfamilie nogal wat mensen die dat kunnen kompenseren.